Μεγάλη ένταση υπήρξε στο φινάλε του ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό όταν ο Σλοβένος διαιτητής Βίντσιτς έδωσε πέναλτι σε… νεκρό χρόνο στον Δικέφαλο μέσω VAR, προκαλώντας την οργή των «πράσινων».
Μετά τη λήξη του ματς και αφού οι «ασπρόμαυροι» είχαν καταφέρει να πάρουν με αυτόν τον τρόπο την ισοπαλία, η ένταση συνεχίστηκε με τον Παναθηναϊκό να καταγγέλλει επιθέσεις σε παίκτες και μέλη του προπονητικού επιτελείου από ανθρώπους των γηπεδούχων.
Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή του το «τριφύλλι» κάνει λόγο για ύβρεις, χυδαίες συμπεριφορές και προπηλακισμούς ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου με συμπεριφορές που βέβαια μόνο τον πολιτισμό δεν προάγουν.
Ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν ήταν η πρώτη ομάδα φέτος που κάνει αναφορά σε τέτοιες συμπεριφορές και περιστατικά στο συγκεκριμένο γήπεδο καθώς ανάλογη εμπειρία είχαν βιώσει και οι άνθρωποι του Άρη όταν σε ακόμη ένα επεισοδιακό ματς στην Τούμπα, με ανακοίνωσή τους μίλησαν για κατάργηση κάθε έννοια ηθικής και νομιμότητας.
Ένα φρούτο με μεγάλη ιστορία, που όμως τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα ματς της 19ης αγωνιστικής της Super League, με τον Ολλανδό, Ντάνι Μάκελι να διευθύνει το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός.
Με 18 σπουδαίες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης η League Phase του φετινού Champions League, με την 8η και τελευταία αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.