Η Αταλάντα αγνοούσε την ήττα από την 1η Σεπτεμβρίου και τη δεύτερη αγωνιστική, αλλά η φορμαρισμένη Κάλιαρι, τη νίκησε 2-0 στο Μπέργκαμο και την έπιασε στην τέταρτη θέση.
Η Κάλιαρι συνεχίζει την εντυπωσιακή φετινή της πορεία και μετά από τα «διπλά» σε Πάρμα και Νάπολι, πέρασε και από την έδρα της Αταλάντα με σκορ 2-0.
Οι «Μπεργκαμάσκι» που επίσης βρίσκονταν σε εξαιρετική κατάσταση και ήταν αήττητοι από τη δεύτερη αγωνιστική, βρέθηκαν πίσω στο σκορ από αυτογκόλ του Πάσαλιτς στο 32ο λεπτό.
Επτά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 39΄, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους γηπεδούχους, που είδαν τον Ίλισιτς να αποβάλλεται, ύστερα από κλωτσιά στον Μπάμπη Λυκογιάννη.
Στο 58ο λεπτό, ο Κριστιάν Ολίβα διαμόρφωσε το τελικό 2-0, «τερματίζοντας» τις ελπίδες της ομάδας του Γκασπερίνι για επιστροφή στο ματς.
Πλέον οι γηπεδούχοι στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι του Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 21 βαθμούς και την τέταρτη έση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.