Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι Porsche 911 Carrera S και 4S θα αποκτήσουν -και- μηχανικό κιβώτιο επτά σχέσεων

Οι Porsche 911 Carrera S και 4S θα αποκτήσουν -και- μηχανικό κιβώτιο επτά σχέσεων

Προς όφελος μιας πιο καθαρόαιμης και παραδοσιακής εμπειρίας η γερμανική φίρμα αποφάσισε να προσφέρει την επιλογή μηχανικού κιβωτίου για τις Carrera S και 4S.

H γερμανική φίρμα επιβεβαίωσε ότι θα προσφέρει στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες 911 Carrera S και 4S και στην Ευρώπη  τη δυνατότητα επιλογής ενός μηχανικού κιβωτίου επτά σχέσεων.

Η συγκεκριμένη επιλογή για το σύστημα μετάδοσης είναι ήδη διαθέσιμη στις ΗΠΑ όπου σημειωτέον διατίθεται χωρίς επιπλέον κόστος ενώ συνδυάζεται ως standard με το εξοπλιστικό πακέτο Sport Chrono το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, με ενεργά σημεία στήριξης κινητήρα, αυτόματη λειτουργία rev-matching για τα κατεβάσματα των ταχυτήτων και τέσσερα προγράμματα οδήγησης. Επίσης όπως ίσχυε για την προηγούμενη γενιά της 911, το μηχανικό κιβώτιο συνδυάζεται με μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και σύστημα διαχείρισης ροπής.

Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις της νέας έκδοσης με το μηχανικό κιβώτιο, η Porsche αναφέρει ότι η Carrera S θα απαιτεί περίπου τέσσερα δευτερόλεπτα για την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα. Για την ιστορία, η αυτόματη έκδοση της Carrera S επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα. H μέγιστη ταχύτητα αναμένεται να μείνει κοινή και για τις δύο εκδόσεις, ξεπερνώντας τα 305 χλμ./ώρα.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η 911 Carrera S με μηχανικό κιβώτιο θα είναι και κατά περίπου 20 κιλά ελαφρύτερη σε σχέση με την αυτόματη αντίστοιχη έκδοση, στοιχείο που αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά, αντισταθμίζοντας κατά κάποιο τρόπο τις πιο αργές αλλαγές των σχέσεων που συνεπάγεται το μηχανικό κιβώτιο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024