Την περσινή τραγική χρονιά η ΑΕΚ τέθηκε εκτός διεκδίκησης του τίτλου από τον Οκτώβριο.
Aν και ήταν η πρωταθλήτρια της προηγούμενης σεζόν, οι οπαδοί της ομάδας πίστευαν πως φέτος θα ήταν καλύτερα τα πράγματα και η ομάδα θα ήταν ανταγωνιστική μέχρι τέλους.
Η ήττα με 2-0 όμως από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την άφησε στο -8 ήδη από την κορυφή κάτι που σημαίνει πως και φέτος το έργο των «κιτρινόμαυρων» όσον αφορά στην υπόθεση τίτλος, γίνεται εξαιρετικά δύσκολο έως και ακατόρθωτο από νωρίς.
Ο Σπυρίδων Περεσιάδης (1854–1918) ήταν σημαντικός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας της ύστερης περιόδου του 19ου αιώνα, γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει την ηθογραφία με τον λυρισμό, όπως στο έργο «Ο Μαγεμένος Βοσκός».
Μετά τις σκηνές απείρου κάλλους που εκτυλίχθηκαν στην Ινδία με τα επεισόδια που ξέσπασαν για την εμφάνιση του Μέσι που κράτησε λίγα λεπτά, ο διοργανωτής της περιοδείας του θρυλικού ποδοσφαιριστή προφυλακίστηκε.