Η Λαμία ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άκη Μάντζιο, με τον 50χρονο τεχνικό να επιστρέφει σε πάγκο της Super League 1, έπειτα από περίπου 50 ημέρες
Ο Άκης Μάντζιος είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Σωτήρη Αντωνίου στον πάγκο της Λαμίας.
Η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την πρόσληψη του πρώην τεχνικού του Πανιωνίου, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει θητεύσει σε Απόλλωνα Σμύρνης, Λεβαδειακό και Πανιώνιο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 194 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Άκη Μάντζιο.
Ο 50χρονος (21/10/1969) τεχνικός έχει θητεύσει στο παρελθόν στον Θρασύβουλο, στην Κέρκυρα, στον Πανθρακικό, στον Απόλλωνα Σμύρνης, στον Λεβαδειακό και στον Πανιώνιο.
Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Χωριανόπουλος ενώ προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Γιάννης Πλαβούκος.
Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έφτασε κοντά στο βραβείο του κορυφαίου προπονητή του Μαρτίου στην Primeira Liga, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας.
Τον προβληματισμό του για την ατμόσφαιρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα εξέφρασε ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος χρησιμοποίησε τα παραδείγματα του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε.
Η Τότεναμ είναι στο χείλος του γκρεμού. Έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και για να βρει... ελπίδα έκανε τον Ντε Ζέρμπι δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στην Premier League!