Παναγιώτης Ραφαήλ : Δεν υπάρχει κατάθεση του 1.000.000 ευρώ, λέει ο πατέρας
Ο πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσοι ενίσχυσαν τον λογαριασμό που έχει κατατεθεί προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται κατάθεση του 1.000.000 ευρώ από άγνωστο ιδιώτη
Ο πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσοι ενίσχυσαν τον λογαριασμό που έχει κατατεθεί προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για το ταξίδι του μικρού στην ελπίδα.
«Μιλάμε για τσουνάμι αγάπης. Ακόμα δεν μπορούμε να συλλάβουμε ακριβώς τι συνέβη» δήλωσε ο Γιώργος Γλωσσιώτης, ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, που ετοιμάζεται για το «ταξίδι ζωής» του για τη χορήγηση της γονιδιακής θεραπείας για τη νόσο της Νωτιαίας Μυικής Ατροφίας.
Τα χρήματα, όπως επιβεβαίωσε και ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ, υπερβαίνουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ. «Τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στον ειδικό λογαριασμό μέχρι το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου ήταν 3.100.000 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας.
Η διάψευση
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από ποσά που ξεκινούσαν από ένα ευρώ και έφτασαν και τις 40.000, εξήγησε ο κ. Γλωσσιώτης.
Ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται κατάθεση του 1.000.000 ευρώ από άγνωστο ιδιώτη που γράφτηκε και πως το μεγαλύτερο ποσό που έχει κατατεθεί έως τώρα είναι 40.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τον πατέρα του Παναγιώτη – Ραφαήλ, έως 31 Οκτωβρίου θα ισχύει το project «κουμπαράδες», ενώ πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις, μια και -εκτός της θεραπείας- είναι τεράστιο το κόστος μεταφοράς του Παναγιώτη στη Βοστώνη.
- Βέροια: Κατέρρευσε τμήμα αρχαίου τείχους στην αυλή του – Πινγκ πονγκ ευθυνών μεταξύ Αρχαιολογίας και Δήμου
- Φοροαπαλλαγές: Μπαίνουν στο μικροσκόπιο των Βρυξελλών – Κατηγορίες και κόστη
- To ΠΑΣΟΚ, οι συνεργασίες και το μήνυμα στον Τσίπρα
- Τι γράφουν στο Μεξικό για Κρουζ Αζούλ και Γιακουμάκη
- Ζεφύρι: Μάχη για τη ζωή της δίνει 3χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
- «Αφιέρωμα στη Nina Simone»: Στις 6 Ιουνίου στο Theatre of the No
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Πάτρα: Νέος θάνατος κρατούμενου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Στους 7 οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442