Είναι κάποιες φορές που θέλεις να αγιάσεις και δεν σε αφήνουν.
Έχουν ταλέντο, βρε αδερφέ, να σε τρελαίνουν. Να σε στέλνουν αδιάβαστο.
Ταλεντάρα, λοιπόν, ο Βαγγέλης Γραμμένος. Ταλεντάρα επιπέδου Κατέλη και Βας Βας.
Εμπρός πίσω στην τηλεόραση, με την Ανίτα να επανεμφανίζει τους σταρ της νιότης μας.
Εμπρός… πίσω και από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, που επέστρεψε νοητά στην αρχή των υποχρεώσεων της Εθνικής στους ομίλους του Euro. Τότε που ακόμη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν «μέσα» στην πρόκριση.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν σαφής: δεν θα αλλάξει τον τρόπο παιχνίδιου της Ελλάδας. Μία απόφαση που για να αποδώσει στο Nations League, χρειάζεται υπέρβαση από τρεις συγκεκριμένους παίκτες.
Η καριέρα του Τι Τζέι Σορτς στον Παναθηναϊκό δεν εξελίσσεται όπως αναμενόταν και ιταλικό ρεπορτάζ σημειώνει πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ εξετάζει το ενδεχόμενο να τον πάρει από τους «πράσινους».