Με συμπληρωμένο σχεδόν το 1/4 του πρωταθλήματος, υπάρχει ένα ικανοποιητικό δείγμα γραφής για το τι έχουμε δει έως τώρα και τι περιμένουμε να δούμε από τις μεταγραφές των ομάδων.
Στον Παναθηναϊκό η πρώτη αξιολόγηση δε βγάζει θετικό πρόσημο, αφού οι πράσινοι έχουν πάρει λίγα πράγματα από τους νεοφερμένους.
Οι πράσινες μεταγραφές από πρώτο… έλεγχο.
Μπαρτ Σένκεφελντ
Με 288 λεπτά συμμετοχής έως τώρα και βασικός στα τρία τελευταία παιχνίδια, ο Ολλανδός στόπερ δείχνει ικανός να προσφέρει στον Δώνη κάτι που του έλειπε. Τη σιγουριά στα μετόπισθεν. Αποτελεί προσωπική επιλογή του Έλληνα προπονητή, έχει δείξει θετικό δείγμα γραφής έως τώρα και «κουμπώνει» με τον Πούγγουρα.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Έτσι έχει η βαθμολογία της Super League μετά τις τρεις αναμετρήσεις του Σαββάτου (24/1) – Τα αποτελέσματα, το υπόλοιπο πρόγραμμα, η βαθμολογία και η 19η αγωνιστική που περιλαμβάνει ένα μεγάλο ντέρμπι
Τρίποντο-χρυσάφι για τη ΑΕΛ Novibet στο ντέρμπι των ουραγών. Η Θεσσαλική ομάδα ανέβηκε στη 10η θέση, φτάνοντας στους 16 βαθμούς. Ο Πανσερραϊκός (τελευταίος με 8 βαθμούς)