Ο Άρης δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα. Έδειξε να συνέρχεται προσωρινά με τα αποτελέσματα με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, αυτό όμως δεν είχε συνέχεια.
Οι αναμετρήσεις με την ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό έκαναν και πάλι ξεκάθαρες τις παθογένειες της ομάδας.Είναι ξεκάθαρο οτι ευθύνη για το άσχημο ξεκίνημα του Άρη είναι αυτοί που είχαν και έχουν στα χέρια τους τις τύχες της ομάδας.
Με πρώτο από όλους τον Θόδωρο Καρυπίδη.Το ότι έγιναν λάθη στον σχεδιασμό δεν είναι κάτι καινούργιο. Ούτε κάτι που ανακαλύφτηκε ξαφνικά τώρα, αρχές Οκτωβρίου.
Είναι πράγματα που έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί. Το θέμα όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι να αποδοθούν ευθύνες.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.