Ντε Χέα: «Πρέπει να αλλάξουμε τα πάντα»
Απογοητευμένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ ο Νταβίντ Ντε Χέα, τονίζοντας πως πρέπει να αλλάξουν τα πάντα στην ομάδα
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά από τη Νιούκαστλ και έμεινε στη 12η θέση με 9 πόντους. Ο Νταβίντ Ντε Χέα στις δηλώσεις του μετά το ματς παρουσιάστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος, δεν έψαξε όμως για δικαιολογίες στους τραυματισμούς.
Στην ερώτηση για το πρέπει να αλλάξει η ομάδα δήλωσε: «Τα πάντα. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Δεν ξέρω τι να πω…»
Και συνέχισε: «Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, να παλεύουμε, να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Είναι η πιο δύσκολη στιγμή απ΄ όταν ήρθα εδώ. Δεν ξέρω γιατί, τι συμβαίνει. Συγγνώμη από τους οπαδούς μας. Είχαμε κάποιους σημαντικούς τραυματισμούς, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρέπει να κερδίζουμε».
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η Γιουνάιτεντ έχει να κρατήσει το μηδέν σε εκτός έδρας αγώνα της Premier League από τις 9 Φεβρουαρίου και το ματς με τη Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ».
- Δανεικός στη Μπανταλόνα ο Τζαμπάρι Πάρκερ
- Final Four: Εξαντλήθηκαν… ακαριαία τα εισιτήρια της δεύτερης φάσης – Πότε είναι η επόμενη
- Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα… προσεχώς! (pic)
- Μπλόσομγκεϊμ και Σόρκιν: Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό στο εξωτερικό (vids)
- Final Four: Ξεκίνησε η δεύτερη φάση πώλησης των εισιτηρίων
- Μαρόκο: Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Ελ Κααμπί (pic)
- Οικονομικό σοκ για την Ίντερ: Απώλειες σχεδόν 100 εκατ. ευρώ από τον πρόωρο αποκλεισμό
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγόρασε το 25% της Αλμερία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/donna-elliot-NCh4pgfdYCA-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442