Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγραψε ιστορία η Λίβερπουλ!

Έγραψε ιστορία η Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ έκανε το 8/8 στην Premier league και έγραψε ιστορία στο Νησί, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα στην Αγγλία που ξεκινά με 8 νίκες σε ισάριθμα ματς για δύο διαφορετικές σεζόν.

Η Λίβερπουλ γράφει ιστορία στη φετινή Premier League, καθώς με 8 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές είναι στο +8 από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία βέβαια έχει και ένα ματς λιγότερο καθώς αγωνίζεται αύριο (6/1ο, 16:00) με τη Γουλβς στο «Etihad Stadium».

Η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ τα… χρειάστηκε κόντρα στη Λέστερ, καθώς μέχρι το 95′ το σκορ ήταν 1-1 στο «Anfield», μέχρι να κερδίσει το πέναλτι ο Μανέ, να το εκτελέσει ο Μίλνερ και να ευστοχήσει, δίνοντας μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του. Σπουδαία και ιστορική, καθώς η Λίβερπουλ «έσπασε» μερικά εντυπωσιακά ρεκόρ.

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ έγιναν η πρώτη ομάδα που καταφέρνουν σε δύο διαφορετικές σεζόν να κάνουν το 8/8 στην Premier league, καθώς δεν το έχει καταφέρει κανένας άλλος αγγλικός σύλλογος! Επτά ομάδες στο σύνολο έχουν ξεκινήσει με 8/8 στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, αλλά όλες από μία φορά το έχουν καταφέρει, με τη Λίβερπουλ να είναι η πρώτη που το καταφέρνει και δεύτερη φορά.

Επίσης, ένα άλλο ιδιαίτερο στατιστικό για τους πρωταθλητές Ευρώπης, είναι ότι πλέον έχουν φτάσει τα 34 ματς στην Premier League όπου έχουν πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις στο «Anfield», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι παλεύουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο όλα τα παιχνίδια τους.

Τέλος, η Λίβερπουλ είναι αήττητη στο «κάστρο» της εδώ και 44 αγώνες, καθώς μετράει 34 νίκες και 10 ισοπαλίες, με 115 γκολ ενεργητικό και 24 τέρματα παθητικό.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024