Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίβερπουλ- Λέστερ 2-1

Λίβερπουλ- Λέστερ 2-1

Η Λίβερπουλ «λυτρώθηκε» στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων από την άσπρη βούλα με τον Μίλνερ (2-1) απέναντι στην «σκληροτράχηλη» Λέστερ, κάνοντας το εντυπωσιακό 8 στα 8 στην Premier League.

Η Λίβερπουλ «λυτρώθηκε» στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων από την άσπρη βούλα με τον Μίλνερ (2-1), κάνοντας το «ασύλληπτο» 8 στα 8 στην Premier League. Ένταση στο τέλος ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, στην οποία αποτυπώνεται η εικόνα του αγώνα.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αν και κατώτερη των περιστάσεων, πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στη Λέστερ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού της, Μίλνερ στο 94′ και απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει την ευκαιρία να πιάσει το ιστορικό 9 στα 9 της Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο του 2005-2006.

Οι «Reds» προηγήθηκαν με το 50ο γκολ του Σαντιό Μανέ στην Premier League, με τον Σενεγαλέζο να βγαίνει τετ α τετ με τον Σμάιχελ και να ανοίγει το σκορ στο 40ο λεπτό.

Η Λέστερ ήταν επικίνδυνη στην αντεπίθεση και όσο οι γηπεδούχοι δεν καθάριζαν το ματς, όλα κρέμονταν από μια κλοστή. Στο 80ο λεπτό, λοιπόν, ο Μάντισον «πάγωσε» το «Άνφιλντ», ισοφαρίζοντας σε 1-1 με δεξί πλασέ. Ο Άλισον βρήκε τη μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία της.

Οι γηπεδούχοι βγήκαν μαζικά στην επίθεση, ώστε να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, αλλά η Λέστερ κρατούσε τον πολύτιμο βαθμό…μέχρι το 93′. Στο λεπτό εκείνο η ανακατοσούρα στην άμυνα των «αλεπούδων», έστειλε την μπάλα στον Ορίγκι, με τον Σενεγαλέζο να ανατρέπεται από τον Ολμπράιτον.

Ο Μίνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έστειλε τους φίλους των Reds στον…80 ουρανό.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με αυτή τη νίκη έφτασε τις 17 συνεχόμενες στην Πρέμιερ Λιγκ, με τα ρεκόρ να συνεχίζονται από τους ασταμάτητους «Reds», οι οποίοι έστειλαν τη διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι στους 8 πόντους (με ένα ματς παραπάνω οι Reds).

Λίβερπουλ: Αντριαν, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Αρνολντ, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ (78′ Χέντερσον), Φαμπίνιο, Φιρμίνο (78΄Οριγκί), Σαλάχ (90΄Λαλάνα), Μανέ.

Λέστερ: Σμάιχελ, Εβανς, Περέιρα, Σογιουντσού, Τσίλγουελ, Πρατ (73′ Πέρεθ), Τίλεμανς, Ν’Ντιντί, Μάντισον (86′ Τσάντρι), Μπαρνς (46′ Ολμπράιτον), Βάρντι.

Sports in

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/4): Πού θα δείτε play offs και Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Δείτε το σημερινό (24/4) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024