Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Τιμ: «Ήταν ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας μου» (vid)
Ο Ντόμινικ Τιμ μίλησε για το ματς με τον Στέφανο Τσιτσιπά, αποθέωσε τον Έλληνα τενίστα, ενώ τόνισε ότι ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε τρομερά για δύο σετ κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ, όμως δεν τα κατάφερε κι εντέλει λύγισε στο τρίτο σετ από τον Αυστριακό.
Ο Τιμ στις δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι «αποθέωσε» τον Στέφανο Τσιτσιπά και το rivalry τους, μετά τον θρίαμβό του στον τελικό του China Open, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως το συγκεκριμένο ματς ήταν ένα από τα καλύτερα της καριέρας του.
«Ειλικρινά νομίζω ότι ήταν ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας μου», είπε ο 26χρονος Αυστριακός μετά τη νίκη του επί του Στέφανου. «Και από τους δυο μας υπήρξαν περισσότεροι winners παρά αβίαστα λάθη».
Στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Τσιτσιπά. «Έπαιξες απίθανα, Στέφανε, ελπίζω να έχουμε πολλούς τελικούς ακόμα σε μεγάλα τουρνουά σε όλο τον κόσμο, αυτός ήταν ο πρώτος μας. Πέρυσι είχαμε μεγάλο rivalry, ελπίζω να συνεχιστεί. Μπράβο σε εσένα και την ομάδα σου».
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει