Νικήτρια αναδείχθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν στο ντέρμπι κορυφής του Σαμπιονά με την Ανζέ, καθώς επικράτησε με 4-0 εντός έδρας. Οι Παριζιάνοι παραμένουν στην πρώτη θέση και είναι στο +5 από την αντίπαλό τους πλέον στη βαθμολογία.
Η Ανζέ πριν το σημερινό ματς με την Παρί βρισκόταν μόλις στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας και πραγματοποιούσε εξαιρετική πορεία στη Ligue 1.
Ωστόσο, στο Παρίσι δεν μπορούσε να ελπίζει σε πάρα πολλά και έτσι ηττήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία πλέον να αποκτά ένα μικρό… μαξιλαράκι ασφαλείας, όντας στην κορυφή και στο +5 από τη δεύτερη Ανζέ.
Ο Σαράμπια άνοιξε το σκορ στο 13′, ενώ στο 37′ το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των πρωταθλητών Γαλλίας πέτυχε ο Μάουρο Ικάρντι.
Ο Γκουέγ στο 53′ διαμόρφωσε το 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Νεϊμάρ στο 90′. Πολύ εύκολη νίκη για την Παρί, η οποία βρίσκεται στους 21 βαθμούς μετά από 9 αγωνιστικές.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Όπως αναφέρει η σελίδα Football Rankings στο «Χ» η ΑΕΚ βρίσκεται μεταξύ των τριών φαβορί για την κατάκτηση του Conference League. Κρίσταλ Πάλας και Στρασμπούρ τα άλλα δύο.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό των play offs της Volley League ανδρών. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
«Γενικά, δεν βοηθά τις αγγλικές ομάδες το γεγονός ότι δεν υπάρχει χειμερινή διακοπή», παραδέχθηκε ο τεχνικός της Λίβερπουλ Αρνε Σλοτ που κλήθηκε να εξηγήσει τις εκτός των συνόρων εμφανίσεις
Tουρκικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Γαλατάσαραϊ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Μπερνάρντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της το ερχόμενο καλοκαίρι.