Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Κανάκης : Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Αντώνης Κανάκης : Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Αντώνης Κανάκης, καθώς ετοιμάζεται να υποδεχθεί το δεύτερό του παιδί, καρπό του έρωτά του με την Επιστήμη Μπόνου!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Αντώνης Κανάκης, καθώς ετοιμάζεται να υποδεχθεί το δεύτερό του παιδί, καρπό του έρωτά του με την Επιστήμη Μπόνου!

Όπως αναφέρει η Real Life, η αγαπημένη του Επιστήμη βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και όλη η οικογένεια ανυπομονεί για τον ερχομό, αυτή την φορά, του… γιου! Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος του «Mr Ράδιο Αρβύλα» θα λάβει το όνομα «Γιάννης» από τον παππού του!

Ο Αντώνης Κανάκης έχει γράψει και βιβλίο για τον πατέρα του με τίτλο «Μπαμπά… (μια κανονική μέρα)».

Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού περιγράφουν τον Αντώνη Κανάκη ως ένα πολύ τρυφερό μπαμπά που λατρεύει να περνά χρόνο με την οικογένεια του!

Οι δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη για την κόρη του

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την ξεχωριστή έναρξη της εκπομπής του, την ημέρα που ο Αντώνης Κανάκης υποδέχθηκε την μικρή του κόρη πριν από τρία χρόνια!

Με μουσικό χαλί το τραγούδι «My girl», με… ροζ πουκάμισο και κυρίως με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά είχε εμφανιστεί ο Αντώνης Κανάκης, μη μπορώντας να συγκρατήσει την απέραντη ευτυχία του! «Μην με κοιτάτε! Είμαστε όλοι πολύ τυχεροί που δεν το έφερα εδώ!» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

«Γενικότερα, εδώ και έξι μέρες είναι όλα τα πρώτα πράγματα που κάνω στη ζωή μου! Κυρίες και κύριοι, έτσι είναι το ύφος ενός χαζεμένου ανθρώπου, κάπως έτσι μοιάζει ένας χαζεμένος από την χαρά του άνθρωπος. Στέλνω πολλά φιλιά στα κορίτσια που παρακολουθούν από το σπίτι και… ας με συμμαζέψει κάποιος γιατί πρέπει να κάνω εκπομπή».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024