Μέσα σε μόλις πέντε ημέρες η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού καλείται να δώσει 3 παιχνίδια.
Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη (2/10) οι νταμπλούχοι αντιμετωπίζουν τη Βουλιαγμένη στον Πειραιά στον τελικό του Σούπερ Καπ ανδρών, όπου θα διεκδικήσουν την πρώτη κούπα της σεζόν.
Τρεις ημέρες μετά (5/10), οι Πειραιώτες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα παίξουν εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό (στις 19.00).
Λίγες ώρες αργότερα, θα ταξιδέψουν για το Σπλιτ για να αντιμετωπίσουν τη Γιαντράν στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Len Champions League.
O αγώνας με τους Κροάτες θα διεξαχθεί τελικά τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και όχι την Τρίτη.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.