Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοινή προετοιμασία για Ολυμπιακό και Φερεντσβάρος

Κοινή προετοιμασία για Ολυμπιακό και Φερεντσβάρος

Οι Ερυθρόλευκοι φιλοξενούν στον Πειραιά την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φερεντσβάρος και σήμερα οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή προπόνηση – Μέχρι την Πέμπτη θα μείνουν στην Αθήνα οι Ούγγροι

Αντίστροφα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν μετράει η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να προετοιμάζονται για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Ο Θοδωρής Βλάχος μάλιστα το επόμενο διάστημα θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του, καθώς από σήμερα και για μερικές ημέρες θα γίνονται κοινές προπονήσεις στο Παπαστράτειο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φερεντσβάρος.

Οι Ερυθρόλευκοι φιλοξενούν στον Πειραιά την κάτοχο του τίτλου, για μια δυνατή κοινή προετοιμασία, με ορίζοντα την έναρξη των υποχρεώσεων στο Champions League στις 8 Οκτωβρίου. Οι δύο ομάδες σήμερα πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή προπόνηση, ενώ το πρόγραμμα της κοινής προετοιμασίας με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις την Τρίτη και την Τετάρτη και ολοκληρώνεται την Πέμπτη το πρωί.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε: «Eίναι ένα τριήμερο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, με την οποία αγωνιστήκαμε τελευταία φορά στον τελικό. Και οι δυο θέλαμε να κάνουμε δυνατά παιχνίδια και ήρθαν εδώ και αυτές τις ημέρες για να δουλέψουμε πράγματα σε υψηλό ρυθμό που θα μας βοηθήσουν κυρίως για την πρεμιέρα του Champions League, αλλά και για τη συνέχεια».

Ο αρχηγός της Φερεντσβάρος, Ντένις Βάργκα μιλώντας για την κοινή προετοιμασία με τον Ολυμπιακό ανέφερε τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας, απέναντι σε μια από τις πιο ισχυρές ομάδες της Ευρώπης. Είναι μια πολύ χρήσιμη περίοδο της σεζόν. Ο

Ολυμπιακός σίγουρα δεν είναι… χειρότερος από πέρσι και μάλλον είναι πιο ισχυρός. Είναι ένα από τα φαβορί του Champions League και πιστεύω ότι και φέτος θα προχωρήσουμε και οι δυο στη διοργάνωση μέχρι τον τελικό, όπως συνέβη και την περσινή σεζόν».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024