Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζάμπολ στο δεύτερο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Τζάμπολ στο δεύτερο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Το απόγευμα του Σαββάτου ξεκινά το δεύτερο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ στη μνήμη του ιστορικού παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Η μεγάλη στιγμή της έναρξης του δεύτερου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», στη μνήμη του εμβληματικού διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού έφτασε.

Τρεις σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες, η Φενέρμπαχτσε, η Μακάμπι και η Αρμάνι ανταποκρινόμενες θετικά στην πρόσκληση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, θα συμμετάσχουν το προσεχές διήμερο (21 και 22 Σεπτεμβρίου) σε αυτό το μεγάλο τουρνουά, το οποίο καθιερώνεται πλέον ως θεσμός, τιμώντας τη μνήμη του ιστορικού προέδρου της ομάδας, του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, πέραν του αγωνιστικού σκέλους, αρκετές ακόμη ενέργειες θα λάβουν χώρα στο ΟΑΚΑ με αποκορύφωμα τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου, που θα γίνουν το Σάββατο (21/9) μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου ημιτελικού. Από εκεί και πέρα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα βραβεύσει τον πρόεδρο της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι για τα 50 χρόνια προσφοράς του στο άθλημα, θα απονείμει το τρόπαιο του δεύτερου Μίνι Τουρνουά Ακαδημιών «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη νικήτρια ομάδα και θα παρουσιάσει τη νέα της φανέλα σε συνεργασία με την Adidas.

Tα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω του «Ιδρύματος Παύλος Γιαννακόπουλος» και γι’ αυτό το λόγο, ειδικά για τα συγκεκριμένα ματς, δεν θα χρειάζεται κάποιος που δεν είναι μέλος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. να εκδώσει Κάρτα Φίλου. Κανονικά θα ισχύσουν για το τουρνουά τα εισιτήρια διαρκείας.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

13.00: Συνέντευξη Τύπου
16.45: Fenerbahce Beko–AX Armani Exchange Olimpia Milan
19.00: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Maccabi FOX Tel Aviv
22.00: Gala Dinner

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

15.45: Μικρός Τελικός
18.00: Τελικός
20.00: Απονομές

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024