Στις 3 Οκτωβρίου ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κλείνει τα 38, αλλά συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ, όντας ασταμάτητος.
Ο Σουηδός σταρ πραγματοποιεί και φέτος εκπληκτική χρονιά στο MLS με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Η ομάδα του Ζλάταν επιβλήθηκε 7-2 επί της Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι, με τον τρελό Σουηδό να πετυχαίνει χατ τρικ.
Με τα τρία αυτά γκολ, ο «Ίμπρα» έφτασε τα 26 φετινά στο πρωτάθλημα (σε 25 ματς), σημειώνοντας ακόμα ένα ρεκόρ στο MLS. Τα 26 τέρματα σε μια σεζόν είναι ρεκόρ για παίκτη των Γκάλαξι και ακόμα απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.