Η Ξάνθη ξεκίνησε την προετοιμασία της για την επανέναρξη του πρωταθλήματος με απογευματινή προπόνηση, σήμερα Τετάρτη (4/9).
Στη σημερινή προπόνηση των Ακριτών μάλιστα, συμμετείχε και το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Τιμπό Μουλέν ο οποίος εντάχθηκε για πρώτη φορά στο πρόγραμμα της ομάδας γνωρίζοντας τους συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο.
Η ξανθιώτικη ομάδα δούλεψε στην κατοχή μπάλας, το pressing ενώ υπήρξαν αρκετά παιχνίδια με τακτική των υποομάδων σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.
Ατομικά προγράμματα ακολουθούν οι Φασίδης, Άμπαντ και Μαλεζάς, ενώ απών ήταν και ο τραυματίας Δήμος Μπαξεβανίδης ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο μετατάρσιο και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε 6-8 εβδομάδες.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Το παιχνίδι της Αρίνα Σαμπαλένκα με τον Νικ Κύργιο γκρέμισε όσα έχτισε η ιστορική νίκη της Μπίλι Τζιν Κινγκ απέναντι στον Μπόμπι Ριγκς: Την ανάγκη για ισότητα - Η επί δεκαετίες μάχη των γυναικών για ίσες αμοιβές στο τένις.
Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη περνάει τις διακοπές του ο Κωνσταντίνος Καρέτσας και με την ευκαιρία δώρισε μια φανέλα του από την Εθνική Ελλάδας σε εκκλησία της Μενεμένης.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε ακόμη ένα ιστορικό ορόσημο, καθώς έγινε ο παίκτης που συμπλήρωσε γρηγορότερα από κάθε άλλον 1.300 επίσημους αγώνες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως επιβεβαιώθηκε από την IFFHS