Η «λάθος» ήττα της εθνικής ομάδας στην Κίνα, έχει στενέψει τον δρόμο της φιλοδοξίας σε τεράστιο βαθμό. Και είναι αλήθεια πως όπως έχουν πλέον τα πράγματα έπειτα από μόλις δύο «παρτίδες» η Ελλάδα σχεδόν έχασε τον ορίζοντα της 8άδας που ήταν για τους περισσότερους ο «αντικειμενικός στόχος».
Το νέο format του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έχει μετατρέψει την πρώτη φάση των ομίλων σε σημαντικότερη από τη δεύτερη. Από τη στιγμή λοιπόν που χάσαμε από τους Βραζιλιάνους, πλέον όλα είναι πολύ δύσκολα.
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.