Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Νταμπίζας πιέζει τον Ρόντγουελ

Ο Νταμπίζας πιέζει τον Ρόντγουελ

Ο Νίκος Νταμπίζας φορτσάρει στην υπόθεση του Τζακ Ρόντγουελ εντείνοντας τις πιέσεις του προς την πλευρά του Άγγλου χαφ ώστε να του αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι».

Τελευταίες μέρες των μεταγραφών αυτές που διανύουμε και στον Παναθηναϊκό αναμένεται να «τρέξουν» από Δευτέρα με στόχο να πραγματοποιηθούν οι τελευταίες προσθήκες που χρειάζονται για την ενίσχυση του ρόστερ.

Σε πρώτο πλάνο είναι πάντα ο Τζακ Ρόντγουελ και ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να αυξήσει την πίεση στην πλευρά του Άγγλου χαφ για να εισπράξει το πολυπόθητο «ναι». Ο 28αχρονος άσος που υπολογίζεται τόσο για τα χαφ όσο και για σέντερ μπακ είναι ο πρώτος στόχος και μες την εβδομάδα η υπόθεση θα κλείσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Αν πάντως τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλουν στον Παναθηναϊκό με τον Ρόντγουελ, υπάρχει προεργασία και για εναλλακτικές λύσεις με τον Τομάς Ερτό να είναι στη λίστα του Νταμπίζα.

Ο 31χρονος στόπερ που έμεινε ελεύθερος από την Ανκαραγκουτσού, εμφανίζεται θετικός για τον Παναθηναϊκό και την περασμένη σεζόν μέτρησε 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024