Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη ΠΑΟΚ με τα «δώρα» του Κνετ

Νίκη ΠΑΟΚ με τα «δώρα» του Κνετ

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Κρίστοφερ Κνετ έκανε δύο πολύ μεγάλα λάθη και ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την ομάδα του Αγρινίου. Ο Σφιντέρσκι άνοιξε το σκορ στο 27' και ο Μίσιτς έκανε το 2-0 στο 76'. ΟΙ φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Ντάλτσιο στο 92'

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα επικρατώντας του Παναιτωλικού στην Τούμπα με 2-1, με τον δικέφαλο του Βορρά να εκμεταλλεύεται τα δύο «δώρα» του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, Κρίστοφερ Κνετ. Ο 29χρονος πορτιέρε της ομάδας του Αγρινίου ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους καθώς φέρει μεγάλη ευθύνη και στα δύο γκολ που δέχθηκε και ειδικότερα στο δεύτερο.

Ο 29χρονος πορτιέρε της ομάδας του Αγρινίου ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους καθώς φέρει μεγάλη ευθύνη και στα δύο γκολ που δέχθηκε και ειδικότερα στο δεύτερο.

Ο δικέφαλος του Βορρά πήρε τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος χωρίς να ικανοποιήσει αλλά όπως προαναφέραμε ο Κνετ τα έκανε… θάλασσα και ο Παναιτωλικός πλήρωσε τα λάθη του Αυστριακού τερματοφύλακα.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης προβλημάτισε με την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, λίγες μέρες πριν από την ρεβάνς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Κι ενώ στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του ματς και πίεσε τον Παναιτωλικό, στο δεύτερο ο δικέφαλος κινήθηκε σε… ρηχά νερά και δεν μπόρεσε να δώσει καλό ρυθμό στο παιχνίδι του.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το ματς με πίεση στην άμυνα του Παναιτωλικού, με τον δικέφαλο του Βορρά να δημιουργεί μάλιστα την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο πέμπτο λεπτό με τον Πέλκα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το ότι η ομάδα του Αγρινίου έπαιξε πίσω από την σέντρα, κέρδισαν μέτρα και άσκησαν μεγαλύτερη πίεση στον Παναιτωλικό.

Ο δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να βρει γκολ στο 27’ με σκόρερ τον Σφιντέρσκι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Κνετ. Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έκανε άστοχη έξοδο και ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ νίκησε στον αέρα τον Μαλή και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δεύτερο «δώρο» του Κνετ

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν είχε ένταση στα τρεξίματα ενώ και οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι παίκτες του Παναιτωλικού προσπάθησαν ν’ απειλήσουν σε δυο – τρεις περιπτώσεις την εστία του Πασχάλη, σ’ ένα διάστημα που ο δικέφαλος του Βορρά έψαχνε τα πατήματα του.

Ωστόσο ένα δεύτερο λάθος (μεγαλύτερο από το πρώτο) του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, Κνετ επέτρεψε στους γηπεδούχους να πετύχουν και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Μίσιτς (76’) και ο ΠΑΟΚ «κλείδωσε» τη νίκη.

Ο γκολκίπερ της ομάδας του Αγρινίου δέχθηκε γκολ από σέντρα του Μίσιτς κι έχει την αποκλειστική ευθύνη και για το 2-ο του δικέφαλου του Βορρά. Ο Παναιτωλικός κατάφερε να μειώσει στο 92′ με ωραίο σουτ του Ντάλσιο αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν βαθμολογικό κέρδος από το ματς καθώς πλήρωσαν τα δύο πολύ μεγάλα λάθη του τερματοφύλακα τους.

Το «κλειδί»: Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Κρίστοφερ Κνετ έκανε δύο πολύ μεγάλα λάθη και ο ΠΑΟΚ τα εκμεταλλεύτηκε πετυχαίνοντας δύο γκολ. Ο Αυστριακός πορτιέρε τα έκανε… θάλασσα στο ματς.

Το 10άρι: Ο Σφιντέρσκι ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κνετ στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, τρία λεπτά πριν το ημίωρο.

Στον πάγκο: Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού, Κνετ ήταν «εκτός» ματς κάνοντας δύο πολύ μεγάλα λάθη.

Γιατί κόουτς: Ο Παναιτωλικός κυκλοφόρησε την μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο πρώτο μέρος κλείστηκε στην περιοχή του. Μια τακτική που τελικά δεν απέδωσε για τους φιλοξενούμενους.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024