Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καθυστερεί του Ρόντγουελ, κοιτάζει εναλλακτικές ο Νταμπίζας

Καθυστερεί του Ρόντγουελ, κοιτάζει εναλλακτικές ο Νταμπίζας

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του Τζακ Ρόντγουελ, όμως ο Νίκος Νταμπίζας ετοιμάζει εναλλακτικό πλάνο, διότι καθυστερεί ο Άγγλος μέσος.

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει την τελική του πρόταση στον Τζακ Ρόντγουελ και περιμένει την απάντηση του, ελπίζοντας να είναι θετική και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Οι πράσινοι ωστόσο βλέπουν ότι ο Άγγλος μέσος έχει καθυστερήσει να δώσει την απάντηση του στην πρόταση του τριφυλλιού και ετοιμάζουν το εναλλακτικό πλάνο, προκειμένου να μην μείνουν «ξεκρέμαστοι» σε περίπτωση αρνητικής τροπής της περίπτωσης του Ρόντγουελ.

Ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να έχει έτοιμες λύσεις, την ώρα που περιμένει την απάντηση του Ρόντγουελ, καθώς ο Γιώργος Δώνης θέλει διακαώς την απόκτηση ενός μέσου με τα στοιχεία του Ρόντγουελ ενόψει της νέας σεζόν.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την υπόθεση Ρόντγουελ αλλά και γενικά στην απόκτηση του κεντρικού μέσου, ενώ αναμένεται να αποκτηθεί κι ακόμα ένας επιθετικός που θα πλαισιώσει τον Κίκο Μακέντα.

Εξάλλου η απόκτηση του Περέα δεν αλλάζει σημαντικά τα δεδομένα, αφού ο Παναθηναϊκός ήθελε έτσι κι αλλιώς την απόκτηση ενός έμπειρου στράικερ και θα περιμένει ακόμα και τη «δεξαμενή» των ελεύθερων.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024