Ο Ντέιβιντ Μπλατ συγκλόνισε όλον τον μπασκετικό κόσμο και όχι μόνο με την αποκάλυψη της μεγάλης μάχης που δίνει κόντρα στην Πρωτοπαθή Προϊούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση (PPMS).
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δέχτηκε εκατοντάδες μηνύματα υποστήριξης από αθλητές ομάδες και απλούς οπαδούς, με ένα από αυτά να είναι και του Ερυθρού Αστέρα. Οι Σέρβοι έχον εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό και δεν θα μπορούσαν αν απέχουν από τις δύσκολες στιγμές που περνάει ένα μέλος των ερυθρόλευκων.
Αναλυτικά τι ανέφερε η Ζβέζντα σε απάντησή της σε ανάρτηση του Ολυμπιακού στο twitter:
«Δώσαμε πολλές μάχες μαζί… Μερικές φορές κερδίσαμε, κάποιες άλλες χάσαμε. Είναι πάντα τιμή να είμαστε αντίπαλοι και στην επόμενη μάχη, θα μας έχεις στην ομάδα σου! Μείνε δυνατός, Ντέιβιντ».
Ο ΠΑΟΚ «εγκλωβίστηκε» στο Περιστέρι από την πολύ καλή άμυνα του Ατρομητου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (17' Σταυρόπουλος, 90+5'πεν Φαν Βέερτ, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League.
Έβγαλε ρεκόρ η νίκη της Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας για Γκουαρντιόλα και Χάαλαντ. Ο πρώτος έφτασε πιο γρήγορα στις 150 νίκες με τουλάχιστον 3 γκολ και ο δεύτερος έχει περισσότερα γκολ από τον Πορτογάλο
LIVE: Άρης – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Ολυμπιακός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Με ηγέτη τον Λιούμπιτσιτς που είχε δύο γκολ και δύο ασίστ, η ΑΕΚ διέλυσε 5-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο παίζοντας με... κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη της στην Τουρκία.