Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέλκας: «Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει»

Πέλκας: «Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει»

Ο Δημήτρης Πέλκας, με δηλώσεις του ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ άξιζε κάτι παραπάνω στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ και φεύγει με την πίκρα από το γήπεδο.

Ο 25χρονος διεθνής μέσος του Δικεφάλου, Δημήτρης Πέλκας μίλησε στην κάμερα της Cosmote Tv λέγοντας τα εξής: «Ξέραμε ότι ήταν ένας κρίσιμος αγώνας, σε ένα εκπληκτικό γήπεδο όπου χαίρεσαι να παίζεις.

Είπαμε ότι πρέπει να το διασκεδάσουμε, αλλά και να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να δώσουμε το 100%. Δυστυχώς φεύγουμε με πικρία από το γήπεδο».

Για τα παράπονα μετά το τέλος του αγώνα προς τον διαιτητή είπε: «Δεν ήθελα να πάω εκεί, να πω κάτι εν… βρασμώ και μετά το μετανιώνω. Έπρεπε να αποχωρήσουμε αμέσως από το γήπεδο αλλά υπήρχε απογοήτευση.

»Αξίζαμε κάτι παραπάνω, μπορούσαμε να περάσουμε. Είδαμε στην τελευταία φάση ότι μπορούσε να γίνει και το 3-3. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα του ΠΑΟΚ, μεγαλώνει μέρα με την μέρα και αυτό είναι σημαντικό».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024