Στη Μακρυμάλλη Εύβοιας μεταβαίνει ο Τάκης Θεοδωρικάκος
Στη Μακρυμάλλη Ψαχνών Εύβοιας, όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά, μεταβαίνει αυτή την ώρα ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος
Στη Μακρυμάλλη Ψαχνών Εύβοιας, όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά, μεταβαίνει αυτή την ώρα ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.
Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί στο κέντρο επιχειρήσεων της πυροσβεστικής βρίσκεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απ’ όπου παρακολουθεί τις εξελίξεις, ενώ ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς μετέβη στα Ψαχνά Ευβοίας μαζί με ειδικό κλιμάκιο της διεύθυνσης σχεδιασμού και αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών.
Eν τω μεταξύ, στην Αθήνα επέστρεψε εκτάκτως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, λόγω της πύρινης λαίλαπας που πνίγει την Εύβοια και απειλεί οικισμούς και περιουσίες.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παραθέριζε στην Κρήτη, έχει επιστρέψει στο Μέγαρο Μαξίμου. Εντός των επόμενων ωρών, μάλιστα, θα επισκεφτεί το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι.
- Θέλουν να κόψουν τα βίντεο του Λανουά
- ΕΕ: Τουλάχιστον 40.538 έπαθαν καρκίνο λόγω της δουλειάς τους μέσα σε 10 χρόνια
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Το πιο τρομακτικό σενάριο για τη Δύση απέχει 130 χλμ. από την πραγματικότητα
- Μαρτυρία μιας κλεμμένης εφηβείας: H θεατρική διασκευή της «Συναίνεσης» της V. Springora στο Υπόγειο του Τέχνης
- Μήπως ο εγκέφαλος σου είναι ακόμα έφηβος; Αυτές είναι οι 5 ηλικίες του πιο σημαντικού ανθρώπινου οργάνου
- Γιορτές στην Ευρώπη: Αναζητώντας την τέλεια χριστουγεννιάτικη αγορά
- Φοινικούντα: Στον εισαγγελέα ανιψιός και επιχειρηματίας για τη διπλή δολοφονία – Πώς φτάσαμε στις δύο συλλήψεις
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442