Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εισβολή του Ρουβίκωνα σε γραφεία εταιρείας κινητής τηλεφωνίας

Εισβολή του Ρουβίκωνα σε γραφεία εταιρείας κινητής τηλεφωνίας

Μέλη της συλλογικότητας εισέβαλαν σε κτήριο γραφείων εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, φώναξαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια

Μέλη της συλλογικότητας εισέβαλαν σε κτήριο γραφείων κινητής τηλεφωνίας, φώναξαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια. Στη συνέχεια αποχώρησαν καθώς οι υπεύθυνοι του καταστήματος καθυστέρησαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Μια ομάδα περίπου 30 ατόμων έφτασε έξω από το κτήριο, πέταξε φέιγ βολάν και φώναξε συνθήματα. Παράλληλα δέκα εξ αυτών μπήκαν στον προθάλαμο και ζήτησαν να μιλήσουν με τους διευθυντές. Υπάλληλοι τους ενημέρωσαν πως απουσιάζουν και τα μέλη του Ρουβίκωνα αποχώρησαν.

Η διαμαρτυρία έγινε ως απάντηση στο συμβάν που σημειώθηκε την ημέρα του σεισμού στην Αττική σε άλλο κτήριο γραφείων της ίδιας εταιρείας στη Δάφνη, όταν και καθυστέρησε η εκκένωση.

«Ας γίνει επιτέλους κατανοητό οτι αυτοί κάνουν την δουλειά τους στις πλάτες μας και με την ανοχή μας και δεν μιλάμε μονάχα για όσους δουλεύουν εκεί αλλά γενικότερα. Ρουφιάνοι των αφεντικών, γλείφτες προϊστάμενοί και λοιποί καλοθελητάδες που και καλά κάνουν καριέρα υπάρχουν και θα υπάρχουν όσο τους δίνουμε χώρο και αξία. Αντίθετα όπου υπήρξε οργανωμένη αντίσταση και εργαζόμενοι με αξιοπρεπή στάση αυτοί κέρδισαν και μόνο ωφελημένοι βγήκαν» αναφέρει η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024