ΑΑΔΕ: Στα 104 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Εφορία
Στο ποσό των 104,110 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το σύνολο (των παλαιών και νέων) ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο τον Ιούνιο του 2019 παρουσιάζοντας οριακή μείωση 0,09% συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα Μάιο
Στο ποσό των 104,110 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το σύνολο (των παλαιών και νέων) ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο τον Ιούνιο του 2019 παρουσιάζοντας οριακή μείωση 0,09% συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα Μάιο. Το ύψος των οφειλών που κρίνονται ως ανεπίδεκτες είσπραξης ανέρχεται στο ποσό των 18,534 δισ. ευρώ με αποτέλεσμα το πραγματικό ληξιπρόθεσμο υπόλοιπο να φθάνει τα 85,576 δισ. ευρώ.
Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με αυτά τον Ιούνιο οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές (οι οποίες δημιουργήθηκαν κατά το 2019) αυξήθηκαν κατά 473 εκατ. ευρώ ενώ την ίδια περίοδο του 2018 είχαν αυξηθεί κατά 428 εκατ. ευρώ (αύξηση 10,6%).
Τον Ιούνιο το πλήθος των οφειλετών ανήλθε σε 3.750.195 παρουσιάζοντας μείωση κατά 2,4% συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα Μάιο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνταξιοδότηση: Σε συνεχή άνοδο οι νέες αιτήσεις απονομής συντάξεων
- Ευλογιά προβάτων: Νοσηλεύεται με συμπτώματα εγκεφαλικού ο κτηνοτρόφος που αποχαιρέτησε με λυγμούς 450 πρόβατα
- Ουκρανία: Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες στο Μαϊάμι, παραμένουν τα «αγκάθια» – Νέα «μαζική» επίθεση της Ρωσίας
- Ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης στη Θεσσαλονίκη – Εκτός έδρας «μάχη» για Παναθηναϊκό, με Ατρόμητο η ΑΕΚ
- Ακίνητα: Νέο τέλος από τους δήμους – Ποιοι θα πληρώνουν λιγότερο και ποιοι περισσότερο
- Release Athens 2026: Offspring και Bad Religion σε μια punk rock πανδαισία
- Τεχνητή Νοημοσύνη και Απασχόληση: Ποιους κλάδους χτυπά πρώτα;
- Σενάρια από την Ισπανία για Ρεάλ Μαδρίτης και Πίτερς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)


































































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442