Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League με τον Άγιαξ και ο Ντούσαν Τάντιτς, ένα από τα μεγάλα αστέρια της ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ μίλησε για τα παιχνίδια απέναντι στον «δικέφαλο του βορρά».
Συγκεκριμένα, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο ότι είναι η αρχή της σεζόν άρα τα πράγματα είναι δύσκολα, στη συνέχεια επισήμανε πως ο «Αίαντας» έχει πολλούς νέους παίκτες που πρέπει να μπουν στο κλίμα της ομάδας.
Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ τόνισε πως και τα δύο παιχνίδια θα είναι ιδιαίτερα σκληρά, ενώ χαρακτήρισε τους Θεσσαλονικείς ως έναν δυνατό αντίπαλο.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ντούσαν Τάντιτς για τον ΠΑΟΚ:
«Το ξεκίνημα της σεζόν είναι πάντα δύσκολο. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και προσπαθούμε να είναι όλοι έτοιμοι όταν πρέπει. Για αυτό αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά για τους νέους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας δυνατός αντίπαλος και θα γίνουν δύο σκληρά παιχνίδια»
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι πως η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον αγώνα με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη είναι αμφίβολη λόγω διάσεισης
LIVE: Κοπεγχάγη – Νάπολι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Κοπεγχάγη – Νάπολι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Τότεναμ – Ντόρτμουντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Τότεναμ – Ντόρτμουντ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.