Μπορεί όλοι στην ΑΕΚ να περιμένουν τον Νέλσον Ολιβέιρα, αλλά στον Δικέφαλο έχουν ρίξει στο τραπέζι και το κομμάτι των δανεισμών. Και δεν είναι και λίγοι. Παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ και έμειναν στην Αθήνα για προπονήσεις, παίκτες που δεν πήγαν καλά στην προετοιμασία της Πολωνίας.
Και στους τελευταίους βρίσκονται ο Στράτος Σβάρνας και ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός δεν καταφέρνει να σταθεί στο επίπεδο της ΑΕΚ και απέχει αρκετά από τους Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου.
Η Ένωση προσανατολίζεται σε μεταγραφή έτοιμου κεντρικού αμυντικού, για αυτό και ο νεαρός στόπερ όλα δείχνουν ότι θα πάει δανεικός. Η Λαμία πάντως ήδη έχει κάνει κρούση για τον Σβάρνα που έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο μέχρι το 2023.
Ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν κατάφερε να ξεχωρίσει ακόμη και ως δεύτερος φορ στην προετοιμασία. Τώρα με την έλευση Ολιβέιρα η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δυσκολότερη. Και ο 25χρονος φορ που έχει ακόμη δύο έτη συμβόλαιο με την Ένωση, δεν αποκλείεται να πάει ξανά δανεικός στον ΟΦΗ. Στην Κρήτη πάντως τον περιμένουν εδώ και πολύ καιρό.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο σπουδαίος Νταβίντ Φουστέρ ξενάγησε τον γιο του στο γήπεδο που μεγαλούργησε με τον Ολυμπιακό και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο των «ερυθρόλευκων» μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν.
Ο τραυματισμός του Τζίμι Μπάτλερ, το βλέμμα του Στεφ Κάρι και η αίσθηση ότι το όνειρο της τελευταίας μεγάλης πορείας ίσως τελείωσε πριν προλάβει να αρχίσει.