Ατλέτικο – Ερμόσο: «Μοναδική ευκαιρία να μεγαλώσει η καριέρα μου»
Ο 24χρονος Ισπανός στόπερ, Μάριο Ερμόσο, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ατλέτικο και εξέφρασε τον ενθουσιασμό για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του
Παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μέχρι το 2024 ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, Μάριο Ερμόσο, με τους Ροχιμπλάνκος να ανακοινώνουν κι επίσημα την μεταγραφή του, έναντι 25.000.000 ευρώ.
Ο Μάριο Ερμόσο γεννήθηκε ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρεάλ, εν συνεχεία παραχωρήθηκε δανεικός στη Βαγιαδολίδ και το καλοκαίρι του 2017 τον απέκτησε η Εσπανιόλ.
Οι Μερένχες μπορούσαν να τον αγοράσουν ξανά, μέσω της ρήτρας επαναγοράς του αλλά δεν το έκαναν.
Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε:
«Είμαι ενθουσιασμένος, διότι αυτό ήταν που ήθελα περισσότερο. Είναι μοναδική ευκαιρία για να μεγαλώσει η καριέρα μου και να γυρίσω στη πόλη μου. Είναι μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου. Δεν μπορώ να διαγράψω το παρελθόν, το μόνο που μένει, είναι να βελτιώσω το μέλλον μου.
Ήρθα για να υπερασπιστώ τη φανέλα μου. Ο σεβασμός κερδίζεται στο γήπεδο. Δεν δίστασα, τίποτα δεν υπήρχε στο μυαλό μου εκτός από το επιστρέψω. Όλοι ήταν χαρούμενοι. Ο πρόεδρος, η οικογένεια μου, όλα αυτά με έκαναν να νιώσω τι εστί Ατλέτικο»
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.