Έτσι τουλάχιστον αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του σουηδικού συλλόγου που διοργανώνει πάρτι στο ματς με την Εσκίλστουνα, την ερχόμενη Κυριακή (21/7).
«Γιατί να πάτε στην Ελλάδα, όταν εδώ υπάρχει ό,τι καλύτερο μπορεί να σας προσφέρει η Ελλάδα;», σημειώνει αρχικά η ανακοίνωση, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρει: «Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το καλό πρόσωπο που έδειξε στο πρώτο μισό της σεζόν η ομάδα, αλλά κυρίως ο δικός μας Έλληνας θεός, Γιάννης Ανέστης».
Οι Σουηδοί διοργανώνουν λοιπόν ελληνική βραδιά, με σουβλάκια, ελληνικά ποτά και ελληνική μουσική που επέλεξε ο διεθνής πορτιέρε.
Δείτε το σχετικό tweet:
På söndag ställer vi till med full grekfest på Gamla Ullevi. Det finns souvlaki på evenemangsområdet och en grekisk gud i målet. Läs mer om evenemanget och köp era biljetter på https://t.co/R03dZFC0tD. #ifkgbgpic.twitter.com/hC0gKZuKHi
Ασταμάτητη είναι η Εθνική μας ομάδα πόλο γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, νίκησε εύκολα και την Ιταλία, έκανε το 4/4, εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο και πάει... τρένο για ένα ακόμη μετάλλιο!