Ο Άρης προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα χρονιά σε όλα τα επίπεδα, μιας και η έναρξη της αγωνιστικής σεζόν πλησιάζει, με τα προκριματικά του Europa League να είναι σε λίγες ημέρες.
Οι μεταγραφές κλείνουν η μια μετά την άλλη και το γήπεδο εκσυγχρονίζεται για να είναι σύμφωνο με τις επιταγές της UEFA. Μέσα σε όλα αυτά, σημαντικό, ίσως το σημαντικότερο όλων είναι και η σύναψη εμπορικών συμφωνιών που θα εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και ο βασικός χορηγός που ψάχνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης και θα κοσμήσει τη φανέλα της ομάδας. Αυτό φρόντισε να προαναγγείλει μέσω Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τη φανέλα του Άρη, και ένα λευκό πρόγραμμα με ένα ερωτηματικό στο σημείο που θα μπει η επωνυμία του χορηγού, δείγμα πως οι υπογραφές είναι θέμα ημερών.
Ο Ολυμπιακός μετά την 100άρα στη Φενέρμπαχτσε έχει μπει στο παιχνίδι της κορυφής στη regular season - Τι χρειάζεται και πώς μπορεί να ξεπεράσει τους Τούρκους - Όλα τα δεδομένα.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του στο βόλεϊ γυναικών, στη ρεβάνς του μεγάλου τελικού για το CEV Challenge Cup κόντρα στη Βαλεφόλια.
Δύο άρθρα του κανονισμού του Κόπα Άφρικα ήταν αυτά που επικαλέστηκε η CAF για να αλλάξει το αποτέλεσμα του τελικού και το Μαρόκο να πάρει τελικά το τρόπαιο, στερώντας τον τίτλο από τη Σενεγάλη.