Η αγωνία για το μέλλον του Λαυρίου φαίνεται να παίρνει τέλος. Υποβιβάστηκε βαθμολογικά, αλλά λόγω όλων αυτών που έγιναν με τον Ολυμπιακό που πλέον θα αγωνίζεται στην Α2, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την παραμονή του Λαυρίου στη Basket League.
Απόφαση την οποία δεν ενέκρινε η ΕΟΚ, χαρακτηρίζοντας την παράνομη, με τους Λαυριώτες να προετοιμάζονται για τη ζωή στην Α2.
Ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιάννης Ψαράκης, εδώ και καιρό προσπαθούσε να αγοράσει το ΑΦΜ του Χολαργού ώστε να βάλει τέλος στην περιπέτεια της ομάδας του. Η προ ημερών πρώτη κουβέντα με την οικογένεια Θεοδώρου που έχει τις τύχες του Χολαργού στα χέρια της, ήταν άκαρπες.
Τελικά οι δύο ομάδες τα βρήκαν σε παραγοντικό επίπεδο με το Λαύριο να αγοράζει το ΑΦΜ του Χολαργού και να παραμένει στην Basket League παίρνοντας τη θέση του και παρακάμπτοντας το αυριανό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ το οποίο χάνει επί της ουσίας τη δύναμή του μιας και ο υποβιβασμός του Λαυρίου που θα αποφασίζονταν, δεν ισχύει πλέον.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η επιλογή του Ιβανίσεβιτς, σε μια δύσκολη χρονική περίοδο για τον Τσιτσιπά, αποδείχθηκε λανθασμένη, γιατί τελικά ο Στέφανος πίστεψε περισσότερο στον Γκόραν από ότι ο Κροάτης προπονητής στον Ελληνα τενίστα.
LIVE: Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός για την 29η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
LIVE: Αταλάντα – Ντόρτμουντ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Ντόρτμουντ για τα νοκ-άουτ play offs του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.