Ο Ρότζερ Φέντερερ αντιμετωπίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον μεγάλο τελικό του Γουίμπλεντον, με τον Νικ Κύργιο να… παρακαλάει για νίκη του Ελβετού.
Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και αρκετές φορές στο παρελθόν έχει επιτεθεί φραστικά στον Σέρβο τενίστα. «Ο Τζόκοβιτς δεν θα γίνει ποτέ κορυφαίος όλων των εποχών», είχε αναφέρει πριν από λίγο καιρό ο Νικ.
Ο 24χρονος ξαναχτύπησε μέσω twitter και προκάλεσε για μια ακόμα φορά… πανικό. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον μεγάλο τελικό του Γουίμπλεντον, παρακάλεσε τον Ρότζερ Φέντερερ να κερδίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Υπενθυμίζουμε ότι ο Νικ Κύργιος έφτασε μέχρι τον δεύτερο γύρο του Γουίμπλεντον, όπου ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Ράφαελ Ναδάλ.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Το ντέρμπι της Μαδρίτης τα είχε όλα, με τη Ρεάλ να επικρατεί της Ατλέτικο με 3-2, να μειώνει στους 4 από τη Μπαρτσελόνα και να παραμένει ζωντανή στη μάχη του τίτλου στη La Liga. Με 10 τελείωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Βαλβέρδε στο 77′.
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)