Οι μεγάλοι κερδισμένοι της προετοιμασίας του Ολυμπιακού
Οι Σεμέδο, Μπρούνο, Ραντζέλοβιτς και Ντουρμισάι ήταν εξαιρετικοί στα φιλικά που έδωσε ο Ολυμπιακός σε Πολωνία και Αυστρία και κέρδισαν πόντους στην εκτίμηση του Πέδρο Μαρτίνς
Πήγε και ήρθε. Και πριν καλά-καλά καταλάβουμε πως φτάσαμε στα μέσα του καλοκαιριού: Ο Ολυμπιακός τη «δύσκολη» δουλειά την έκανε.
Όχι μόνο την υλοποίηση του αγωνιστικού του σχεδιασμού σε ένα ποσοστό άνω του 80%, αλλά και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Δύο εβδομάδες στην Αθήνα (10-24/6), άλλες τόσες σε Πολωνία και Αυστρία (24/6-11/7). Οι Πειραιώτες λοιπόν είναι πια στην τελική ευθεία για την έναρξη της νέας σεζόν. Θα κάνουν το τελευταίο «τσεκ» την Τρίτη κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο Φάληρο, σε μια ιδιαίτερη πρόβα τζενεράλε. Και έπειτα θα βαφτούν με τα χρώματα του… πολέμου.
Για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Για τη πρώτη μεγάλη μάχη με την Πλζεν (23/7).
Κάτοχος τουρκικού διαβατηρίου είναι πλέον ο Αμερικανός γκαρντ της Μπαχτσεσεχίρ, Μαλακάι Φλιν και ετοιμάζεται να αγωνιστεί για λογαριασμό της Εθνικής Τουρκίας.
Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ «κατάπιαν» και στο Άμστερνταμ αμέτρητα χιλιόμετρα, με την ιστοσελίδα της UEFA να κάνει ιδιαίτερη μνεία στο συγκεκριμένο γεγονός
Ο Ροντινέι γιόρτασε τα 34α γενέθλιά του χορεύοντας σε βραζιλιάνικους ρυθμούς και βεβαίως με το καλύτερο δώρο που ήταν η μεγάλη πρόκριση που πτέυχε ο Ολυμπιακός επί του Άγιαξ.