Ο Θόδωρος Καρυπίδης, είχε φροντίσει από νωρίς να εξασφαλίσει τρόπο να βρίσκεται κοντά στην αποστολή του Άρη στην Ολλανδία χθες.
Ήθελε να δει ένα τουλάχιστον φιλικό παιχνίδι της ομάδας και με την ευκαιρία αυτή, έχοντας στο πλευρό του και το γιο του που εξελίχθηκε σε φανατικό φίλο των κιτρινόμαυρων, να περάσει μερικές ώρες κοντά στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και τα στελέχη της ομάδας.
Όμως κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, τον ανάγκασαν να μείνει μακριά.
Θα δει τον αγώνα της Πέμπτης (18/7) με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης και όπως ισχύει για τους συντριπτικά περισσότερους φίλους της ομάδας αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα πάρει γεύση από τον Άρη της σεζόν 2019-20.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.