Επανήλθε η Άρσεναλ για Ζαχά : Τι προσφέρει στην Κρίσταλ Πάλας
Η Άρσεναλ φαίνεται διατεθειμένη να προσφέρει στην Κρίσταλ Πάλας 40 εκατομμύρια λίρες και τρεις παίκτες προκειμένου να αποκτήσει τον Γουίλφριντ Ζαχά
Διατεθειμένη να κάνει τα… πάντα προκειμένου να φέρει τον Γουίλφριντ Ζαχά στο Βόρειο Λονδίνο, φαίνεται πως είναι η Άρσεναλ.
Μπορεί η Κρίσταλ Πάλας να απέρριψε πρόσφατα πρόταση ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών των «κανονιέρηδων» για τον 26χρονο επιθετικό, ωστόσο η ομάδα του Ουνάι Έμερι δείχνει να επανέρχεται με νέα πρόταση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun», η Άρσεναλ αναμένεται να προσφέρει στην Πάλας 40 εκατομμύρια λίρες και τους Καλούμ Τσέιμπερς, Μοχάμεντ Ελνένι και Καρλ Τζένκινσον προκειμένου να πείσει τους «αετούς» να πουν το «ναι» για την παραχώρηση του παίκτη.
Ο Ζαχά δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κρίσταλ Πάλας μέχρι το καλοκαίρι του 2023, εισπράττοντας 130 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα. Ακόμη σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δύο ομάδων του Λονδίνου, κερδισμένη θα βγει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 25%.
- Ακρωτηριάστηκε 23χρονος οπαδός της ΑΕΚ από φωτοβολίδα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό
- «Πάγωσαν» στην Γκενκ: Τραυματίστηκε ο Καρέτσας (pics)
- Η Ίντερ είναι έτοιμη να κάνει το «μπαμ» με τον Σιμεόνε
- «Έφυγε» σε ηλικία 43 ετών η πρώην παίκτρια του WNBA, Κάρα Μπράξτον
- Έπος: Ο Λαπόρτα έπιασε σφουγγαρίστρα και βοήθησε στην πλημμύρα του Καμπ Νου (vids)
- Ο Γρηγορίου είναι κοντά στον Άρη
- Έτσι αφύπνισε τους παίκτες του ο Σπανούλης: «Τους είπα ή συγκεντρωνόμαστε στο μπάσκετ ή φεύγω»
- Tο παράδειγμα της Ρόμα και τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της Λεβερκούζεν για τον Ολυμπιακό (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442