Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε Θανάση Αντετοκούνμπο και Μπακς

Δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε Θανάση Αντετοκούνμπο και Μπακς

Ο δημοσιογράφος Ματ Βελάσκεζ, ο οποίος ειδικεύεται στα θέματα των Μιλγουόκι Μπακς, διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν το διεθνή φόργουορντ να έχει συμφωνήσει με τα «ελάφια» για διετές συμβόλαιο

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο εμφανιζόταν έτοιμος να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά ο δημοσιογράφος Ματ Βελάσκεζ, ο οποίος ειδικεύεται στα θέματα των «ελαφιών», διέψευσε τα σενάρια και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές!

«Είδα τις αναφορές για τον Θανάση Αντετοκούνμπο και τους Μιγλουόκι Μπακς. Αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, τουλάχιστον για την ώρα. Δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν θα γίνει. Απλά αναφέρω ότι δεν υπάρχει κάτι τη δεδομένη στιγμή», ανέφερε στο… τιτίβισμά του ο γνωστός δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο διεθνής φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, καθώς ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του και μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει.

Στις πρώτες συζητήσεις που είχε με τη διοίκηση του Τριφυλλιού φάνηκε ότι υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να ζητάει σχεδόν διπλασιασμό των αποδοχών του. Απαιτήσεις που κρίνονται υπερβολικές.

Δείτε το… τιτίβισμα:

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024