Ντουρμισάι: «Να κερδίσουμε και τα δύο ματς με την Πλζεν» (vid)
Ο Φιορίν Ντουρμισάι μίλησε για το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού κι αναφέρθηκε στα δύο παιχνίδια με την Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League.
Ο Φιορίν Ντουρμισάι πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό απέναντι στην Πόγκον, σε ένα ματς όπου οι ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.
Ο επιθετικός των Πειραιωτών μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού κι αναφέρθηκε στην πρώτη του συμμετοχή αλλά και στην προετοιμασία της ομάδας στην Πολωνία.
Ακόμα ο Ντουρμισάι τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος στα παιχνίδια με την Πλζεν και ξεκαθάρισε ότι οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν τη νίκη και στα δύο παιχνίδια των προκριματικών του Champions League.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαι ευτυχισμένος που έκανα την πρώτη μου συμμετοχή έστω σε φιλικό της προετοιμασίας. Ευελπιστώ να κάνω και το επίσημο μου ντεμπούτο. Είμαι επίσης ευτυχισμένος γιατί στην ομάδα υπάρχει ένα ωραίο κλίμα με τους συμπαίκτες μέσα στα αποδυτήρια. Και γενικά ευελπιστώ ότι θα πάμε καλά μέσα στη χρονιά».
Για το φιλικό ματς με τους Πολωνούς: «Είμαστε στην προετοιμασία ακόμα, αλλά είμαστε και Ολυμπιακός. Και πρέπει σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε. Δεν το καταφέραμε με την Πογκόν, αλλά θα δούμε τα λάθη μας. Θα τα διορθώσουμε τώρα που είναι νωρίς για να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια».
Τέλος, αναφέρθηκε και στους αγώνες με την Πλζεν για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League: «Ευελπιστούμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια με την Πλζεν. Γνωρίζουμε ότι είναι μία καλή ομάδα. Αλλά εξίσου καλοί είμαστε και εμείς».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!
LIVE: Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.