Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Στο στόχαστρο των Γιούτα Τζαζ ο Μπιρτς»

«Στο στόχαστρο των Γιούτα Τζαζ ο Μπιρτς»

Οι Γιούτα Τζαζ ψάχνουν παίκτες για να ενισχύσουν την ρακέτα τους και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, ενδιαφέρονται για τον Κεμ Μπιρτς.

Οι Γιούτα Τζαζ απέκτησαν τον Μάικ Κόνλεϊ μέσω ανταλλαγής από τους Μέμφις Γκρίζλις για να ενισχύσουν την περιφέρεια τους και πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση ενός ψηλού που θα έρχεται από τον πάγκο για να πλαισιώσει τον Ρούντι Γκομπέρ.

Ένας παίκτης που φαίνεται πως ενδιαφέρει την ομάδα του Κουίν Σνάιντερ είναι ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, Κεμ Μπιρτς, που αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια με τους Ορλάντο Μάτζικ, πραγματοποιώντας κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρουν στην Αμερική, οι «μορμόνοι» είναι έτοιμοι να προσφέρουν στον Καναδό, που μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες, ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια δολάρια, για να τον δελεάσουν να πει το «ναι», αφού φέτος στο Ορλάντο έλαβε κάτι λιγότερο από 1,4 εκατομμύρια.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο ο Μπιρτς αγωνίστηκε σε 50 παιχνίδια με την ομάδα του Στιβ Κλίφορντ, πετυχαίνοντας κατά μέσο όρο 4,8 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 0,8 ασίστ, στα περίπου 13 λεπτά που έμενε στο παρκέ.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024