Στην Αθήνα ο Βράνιες για την ΑΕΚ – Τα «κλικ» από την άφιξη
Ο Ογκνιέν Βράνιες επέστρεψε στην ΑΕΚ, που είναι πιθανό να ανακοινώσει την απόκτησή του ακόμα και εντός της ημέρας – Original υποδοχή στο αεροδρόμιο για τον Βόσνιο στόπερ
H επιστροφή του Ογκνιέν Βράνιες στην ΑΕΚ είναι γεγονός! Ο Βόσνιος στόπερ έφτασε πριν λίγο στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στην Ένωση, που τον απέκτησε από την Άντερλεχτ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Ο Βράνιες επέστρεψε λοιπόν στην ΑΕΚ μετά από ένα χρόνο, με την παραπάνω εξέλιξη να έρχεται έπειτα από πρωτοβουλίες και τεράστια θέληση από μεριάς του παίκτη.
Ο Βόσνιος άσος αντάμωσε ξανά με τον πυρήνα των οργανωμένων της ΑΕΚ, με τους οποίους δεν έκοψε ποτέ δεσμούς. Η Original επεφύλασσε θερμή υποδοχή στον Βράνιες στο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο να καλωσορίζει τον έμπειρο στόπερ… σπίτι του.
Η συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ, της Άντερλεχτ και του παίκτη έχει «κλειδώσει» και μένει να φανεί αν οι ανακοινώσεις θα έρθουν εντός της ημέρας ή λόγω χρόνου, θα πάμε για αύριο. Το βέβαιο είναι πως ο Βράνιες… επέστρεψε, με την Ένωση να βρίσκει στο πρόσωπό του τον ηγέτη που αναζητούσε για την αμυντική της γραμμή.
Εξαιρετική προσπάθεια από την Πάφο που είχε δοκάρι κι ευκαιρίες στο 0-0, με τη Γιουβέντους να επικρατεί τελικά με 2-0, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 6 λεπτά με ΜακΚένι (67΄) και Ντέιβιντ (73').
Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League - Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.
Στο «κόλπο της πρόκρισης» η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που με πρωταγωνιστή τον Ρίος (γκολ και ασίστ), κέρδισε τη Νάπολι με 2-0. Έτσι την πλησίασε στον βαθμό στη μάχη για την 24άδα.