Αιχμές κατά του Τύπου άφησε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο μεγάλος πρωταγωνιστής της φρενήρης πορείας των Ράπτορς, Καουάι Λέοναρντ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο ίδιος αδιαφορεί πλέον για το τι γράφεται για εκείνον, τονίζοντας πως πάντα παραμένει επικεντρωμένος στην προσωπική του απόδοση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τον προηγούμενο χρόνο, πολλοί με αμφισβήτησαν. Νόμιζαν ότι προσποιούμαι για τον τραυματισμό μου ή ότι δεν ήθελα να παίξω για την ομάδα.

Αυτό ήταν απογοητευτικό, να με εμφανίζουν έτσι τα Μέσα, γιατί αγαπώ το μπάσκετ. Ήξερα ότι περνώντας αυτή τη φάση στην καριέρα μου θα έπρεπε να κάνω τον εαυτό μου ευχαριστημένο.

Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας για εμένα, γιατί ξέρω ποιος είμαι, ξέρω πώς αισθάνομαι και πάντα εμπιστεύομαι τον εαυτό μου.

Αυτός ήταν ο στόχος μου και εκεί ήμουν συγκεντρωμένος. Αυτό το… παίρνω και στο παρκέ. Δεν με νοιάζει τι λένε τα Μέσα ή αν θέλουν να σκοράρω 30 πόντους.

Έχω παίξει το παιχνίδι και πάντα θα βγω έξω και θα παίξω με τον σωστό τρόπο, δεν προσπαθώ να φτιάξω τίτλους για ειδήσεις.

Οπότε με αυτόν τον τρόπο μεγαλώνω και προσπαθώ να δω πίσω και να μάθω από τις καταστάσεις που ήμουν. Προσπαθώ να είμαι συνετός και να μαθαίνω από τους άλλους».

Γράψτε το σχόλιο σας