Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σίντι Κρόφορντ: «Χρειάζομαι… Βιάγκρα για τις φωτογραφίσεις»

Σίντι Κρόφορντ: «Χρειάζομαι… Βιάγκρα για τις φωτογραφίσεις»

Διαχρονική αξία στον χώρο του μόντελινγκ η Σίντι Κρόφορντ υπήρξε μια από τις ωραιότερες γυναίκες που έχουν περάσει από τις πασαρέλες. Στα 50 της παραμένει άκρως εντυπωσιακή...

Διαχρονική αξία στον χώρο του μόντελινγκ η Σίντι Κρόφορντ υπήρξε μια από τις ωραιότερες γυναίκες που έχουν περάσει από τις πασαρέλες.

Παραμένοντας εντυπωσιακή, η Κρόφορντ μίλησε για το τι σημαίνει μόντελινγκ στα 50 (τα οποία μόλις έκλεισε) με αφορμή event με το WWD και τον Γκρεγκ Ρένκερ, με τον οποίο δημιούργησε τη μάρκα καλλυντικών Meaningful Beauty.

Αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η ίδια, όπως και η φίλη της, το επίσης σούπερ μόντελ Κρίστι Τέρλινγκτον, εξακολουθεί να θεωρεί σημαντικό το να ποζάρει ακόμα μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

«Θέλουμε να δείξουμε στις 53χρονες – και μου φαίνεται ότι η Κρίστι μόλις έγινε 50 – ότι υπάρχει ακόμα ομορφιά σε αυτό» εξομολογήθηκε. Και αυτό περιλαμβάνει το να κάνεις «καλόγουστα γυμνά», σαν αυτή την πρόσφατη φωτογράφηση της Σίντι Κρόφορντ για το άλμπουμ του φημισμένου φωτογράφου Ράσελ Τζέιμς.

«Θυμάμαι κάποιον σαρκαστικό τύπο στο Instagram – κατά τα φαινόμενα, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι – που πόσταρε κάτι σαν «α, γιατί, στην ηλικία σου, εξακολουθείς να κάνεις αυτές τις φωτογραφήσεις;». Υπάρχει ηλικία που το γυμνό δεν είναι όμορφο; Απλά, είναι μια διαφορετική ομορφιά» εξήγησε.

Σύμφωνα με το WWD, η Κρόφορντ τόνισε τη σημασία που έχει να μεταχειρίζονται τον εαυτό τους οι γυναίκες τόσο τρυφερά όσο τις φίλες τους. «Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο εξακολουθώ να κάνω φωτογραφήσεις» πρόσθεσε. Αστειεύτηκε όμως: «Ελπίζω να είναι πολιτικά ορθό, αλλά καμιά φορά λέω πως χρειάζομαι Βιάγκρα για τις φωτογραφήσεις. It’s harder to get it up».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024