Ένα βίντεο-ντοκουμέντο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη να καταγράφει του «βασανιστές του» ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Το βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα από το κεντρικό δελτίο του Star, προβλήθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου και δείχνει τον Βαγγέλη Γιακουμάκη να δείχνει την παρέα των Κρητικών μέσα από την Γαλακτοκομική Σχολή, οι οποίοι τον βρίζουν αισχρά.
Παρά το γεγονός ότι το παιδί, όπως υποστηρίζει η οικογένεια του, ζούσε έναν εφιάλτη, προσπαθούσε να επιβιώσει στη σχολή. Έκανε παρέα μαζί τους. Είχε κοινωνική επαφή με τους φερόμενους βασανιστές του.
Μάλιστα οι εικόνες έχουν καταγραφεί λίγο καιρό αφότου ο Βαγγέλης είχε ζητήσει και είχε αλλάξει δωμάτιο.
Το αποκαλυπτικό υλικό προβλήθηκε την Πέμπτη στο δικαστήριο όπου εν τέλει η δίκη διεκόπη.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται να έχουν καταγραφεί 23 περιστατικά βίας εις βάρος του φοιτητή.
Οι συμφοιτητές του φέρεται να του έριχναν καυτό νερό, να τον χτυπούσαν, να τον έφτυναν και να τον κρεμούσαν από τα παράθυρα.
Οι 9 Κρητικοί κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
«Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν απαραίτητη η παρουσία των κατηγορουμένων και δεν τη διέταξε» είπε ο συνήγορος υπεράσπισης, Πιστιόλας Γιώργος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκδοση της απόφασης για την υπόθεση θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αναμένεται μέχρι τα τέλη Ιουνίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας