Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Πετρέα για την παραμονή του βολεϊμπολίστα στο σύλλογο και την επόμενη περίοδο.
Ο Καλαματιανός αθλητής τελικά έκανε πίσω στις οικονομικές του απαιτήσεις και αποδέχτηκε την πρόταση των «ερυθρολεύκων», ενώ πλέον αναμένεται είναι ο νέος αρχηγός του Ολυμπιακού από τη σεζόν 2019-20.
Οι κινήσεις πάντως στο λιμάνι δεν τελείωσαν με την περίπτωση του 32χρονου κεντρικού, καθώς πλέον επόμενος στόχος είναι η παραμονή του Κώστα Στιβαχτή και του Ανδρέα Ανδρεάδη, ενώ στο προσκήνιο βρίσκεται και η ανεύρεση δεύτερου λίμπερο και δεύτερου διαγώνιου.
Μάλιστα, φαίνεται πως ήδη εξετάζεται το όνομα του Άκη Ασπιώτη, ο οποίος πριν λίγο καιρό προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους».
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί