Το δικό μας μπάσκετ, το αληθινό
Απέναντι στο «μαύρο» και στην… μπόχα μιας σαπισμένης διοικητικής νομενγκλατούρας, έρχεται αυτό που αγαπήσαμε, να μας θυμίσει γιατί το… αγαπήσαμε.
Κανείς εξ ημών δεν έχει το δικαίωμα να κλείσει τα μάτια, απέναντι σε όσα άθλια συμβαίνουν στον χώρο του μπάσκετ. Αυτό που εσχάτως έχει επιβληθεί στα παγκόσμια τηλεοπτικά δίκτυα, να γίνεται χαμός στο γήπεδο κι αυτοί να δείχνουν το φεγγάρι και τα χρώματα του ουρανού, έχει τόσες πιθανότητες επιτυχίας, όσες και να σκεπαστείς με το σεντόνι για να αποφύγεις τον επίδοξο βιαστή σου, ειδικά αν η πράξη του χαρακτηρίζεται ως… πλημμεληματικού χαρακτήρα.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Ο Γκουαρδιόλα προτίμησε να δει αγώνα Γ’ κατηγορίας αντί τη ματσάρα Παρί – Μπάγερν! – Πώς το εξήγησε
- Ακλόνητος στον θρόνο της FIFA: Ο Ινφαντίνο ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το 2027
- Η Μπάγερν ενδιαφέρεται για τον Γκόρντον αλλά…
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ασχολείται μόνο με τη δουλειά του
- Χρυσή εποχή για την UEFA!
- Από αγώνα στην Ελλάδα ξεκινά τη σεζόν του ανοιχτού στίβου ο Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου
- Γιόκιτς: «Αν ήμασταν στη Σερβία θα μας είχαν διώξει όλους»
- Η στρατηγική «μην ενοχλείτε» από τον Λανουά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442