Παβίσεβιτς : «Ο Γέφτοβιτς μπορεί να ανταποκριθεί στον Άρη»
Κατάλληλο για τον Άρη θεωρεί τον Μίλαν Γέφτοβιτς ο Μάρκο Παβίσεβιτς που έχει θητεύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Ο Μάρκο Παβίσεβιτς, που έχει παίξει στην Ελλάδα φορώντας – μεταξύ άλλων – τη φανέλα της Καβάλας και της Δόξας Δράμας, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τον Μίλαν Γέφτοβιτς, που γνωρίζει καλά από τη συνύπαρξή τους στην Μπόρατς Τσάτσακ. Ο Σέρβος επιθετικός εξήγησε το στυλ παιχνιδιού του συμπατριώτη του και εξέφρασε την άποψη πως θα είναι μια πολύ καλή προσθήκη για τον Άρη, που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.
Για την κοινή τους παρουσία στη Μπόρατς Τσάτσακ: «Παίξαμε πριν εφτά-οχτώ χρόνια στη Μπόρατς Τσάτσακ, για δυο χρονιές. Είμαστε καλοί φίλοι και μιλάμε για το ποδόσφαιρο πολύ συχνά πλέον. Τότε που παίξαμε μαζί, ήταν νεαρός ο Γέφτοβιτς, ούτε 20 ετών. Ήξερα ότι είναι πολύ καλός παίκτης όμως, τον κατάλαβα από τότε».
Για τις ικανότητές του: «Είναι γρήγορος ποδοσφαιριστής, που μπορεί να παίξει αριστερά και δεξιά στην επίθεση. Καλύτερα είναι από τα αριστερά όμως, γιατί συγκλίνει και σουτάρει με το δεξί».
Για τη φετινή του χρονιά στον Ερυθρό Αστέρα: «Δεν έπαιξε πολύ φέτος, αν και όσο αγωνιζόταν απέδιδε. Σκόραρε αρκετές φορές όσο έπαιξε. Έπαιξαν πολύ καλά οι υπόλοιποι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα όμως, οπότε και όσο η ομάδα πήγαινε καλά, δεν μπορούσε να αλλάξει. Θέλει να φύγει από την ομάδα πάντως από όσο ξέρω, γιατί δεν έπαιξε πολύ.
Έχει αγωνιστεί σε καλές ομάδες στην καριέρα του. Στην Αντάλιασπορ, στη Ρόζενμποργκ. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και επειδή είναι πολύ καλό παιδί, έχει ποιότητα, θα μπορέσει να ανταποκριθεί. Πρέπει να τα δώσει όλα αν έρθει στον Άρη και θα κάνει πολλά καλά πράγματα. Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι τα δίνει όλα άλλωστε. Δεν σταματάει ποτέ να δουλεύει».
- Οι πρώτες δηλώσεις του Κάρικ: «Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μεγάλη ευθύνη – Υψηλά τα στάνταρ στη Γιουνάιτεντ»
- Σορτς: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Euroleague – Ο Αταμάν ήταν ειλικρινής…»
- Αταμάν: «Κάθε ματς είναι must win γιατί θέλουμε να κλείσουμε την κανονική διάρκεια στην καλύτερη θέση»
- Conference League, νταμπλ, Super Cup και 100 ματς με τον Ολυμπιακό – Ο Μεντιλίμπαρ γράφει ιστορία με τον ΠΑΟΚ (vids)
- Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη – Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
- Είναι αυτό το χειρότερο αθλητικό ντεμπούτο όλων των εποχών; Η 21χρονη τενίστρια που έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους
- Eurocup Γυναικών: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη «μάχη» των «16»
- Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό ενόψει Μπάγερν: Νοκ-άουτ ο Κέντρικ Ναν!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442