Ένα αιμάτωμα στο πέλμα του αριστερού του ποδιού αποκόμισε από την χθεσινή αναμέτρηση με το Περιστέρι ο Λούκας Λεκαβίτσιους, βάσει των αποτελεσμάτων των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη.
Ο Λιθουανός γκαρντ έμεινε εκτός της σημερινής προπόνησης και ακολούθησε θεραπευτική αγωγή με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς στο ΟΑΚΑ.
Υπενθυμίζεται πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με το Περιστέρι (1/6, 18:00), τα οποία τιμώνται προς 5 ευρώ για τους ενήλικες, ενώ για τα παιδιά (από 5 μέχρι 17 ετών) κοστίζουν μόνο 1 ευρώ και η αγορά τους μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr, είτε από τα εκδοτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης», είτε από εκείνα του ΟΑΚΑ την ημέρα του αγώνα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η Νιγηρία του Μπρούνο Ονιεμαέτσι επικράτησε στα πέναλτι της Αιγύπτου με 4-2 (0-0 κανονική διάρκεια) και κατέκτησε την 3η θέση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μοιραίοι για τους «Φαραώ» Σαλάχ και Μαρμούς.
Όσα είπαν Θοδωρής Βλάχος και Αριστείδης Χαλυβόπουλος μετά την εύκολη νίκη της Εθνικής πόλο των Ανδρών επί της Τουρκίας, στο ξεκίνημα του Β' γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο του Βελιγραδδίου.
Σθεναρή αντίσταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην πρωτοπόρο της Premier League Άρσεναλ, την οποία κράτησαν στο μηδέν (0-0) για την 22η αγωνιστική.